Zhejiang University svar “net rødt papir”: vil ikke reducere akademiske standarder

Original titel: netværkspakke kan betragtes strengt akademiske afhandlinger Yin Zhengyi Zhejiang University sagde det ville lukke

Beijing News News for nylig, Zhejiang University, offentliggjort “udestående kulturelle resultater anerkendt netværk (til Trial Implementering (I det følgende benævnt “foranstaltninger”), der i medierne og dets “to mikro-ende” offentliggør fremragende nettekst, ifølge udgivelsesplatformen og kommunikationsniveauet kan identificeres som den indenlandske myndighed, niveau, kerne og andre akademiske tidsskrifter, Awards.

Den “tilgang” en, straks føre til varme. I denne henseende, Zhejiang University reageret på de medier, der identificerede fremragende netværk kulturresultaterne vil ikke reducere de faglige standarder, resultaterne krævet af ekspertkomiteens strenge vurdering.

Ifølge “tilgangen” omfatter fremragende online kulturelle præstationer fremragende original artikler, der offentliggøres i aviser, tv, internet eller udsendelse, med omfattende netværkskommunikation. Audio og video, animation og andre værker, det originale antal ord skal ikke være mindre end 1000 ord.

Sådan identificeres resultater af fremragende netværkskultur har Zhejiang Universitet lavet en opdeling af deklarationsniveauet i henhold til frigivelsesplatformen og niveauet for de to mest baserede identificerede indikatorer, opdelt i tre niveauer. For eksempel kan det første niveau identificeres svarende til indenlandske autoritative akademiske tidsskrifter udgivet i “Folkets Daily”, “Guangming Daily” og “søger” magasin udgivet tre medier, og dannelsen af ​​en større netværk af kommunikation arbejde. “væsentlig” at arbejdet var ikke mindre end 20 mainstream medier og dets hjemmeside, “to micro-end” og vigtige kommercielle websteder og det”123″

Samtidig har “tilgangen” også gjort mediernes omfang gjort bestemmelserne i centralniveauaviserne, tv for “People’s Daily” “Global Times”, “Half Talk” og andre ni medier, inklusiv “China Education”, “China Science”, “Beijing News” og andre indflydelsesrige medier, samt provinsielle og kommunale partytider, radio osv .; Forretningsportal, herunder Sina, Sohu og andre portaler, og dens “To micro-end”.

Zhejiang University sagde, at det ikke ville reducere de akademiske standarder

“tilgangen” En hot online, mange artikler med “nettekst 100.000 + kan være akademiske papirer” som titlen “At” tilgangen “vil være” medieklip “og akademisk papirs akademiske værdi lige, kan let føre til akademisk” trin tilbage “; også tilhængere føler, at den nye regulering af Zhe Jiang-universitetet, virkningen af ​​det eksisterende enkelt akademiske evalueringssystem, er reformen Innovation, mod, værd at fremme.

I den henseende sagde Zhejiang-universitetet, at de relevante afdelinger til at reagere på medierne sagde indførelsen af ​​fremragende netværk af kulturelle præstationer som tilgang til at udforske humaniora og samfundsvidenskabens forskningsresultater viser diversificering. Humaniora og samfundsvidenskabelig forskning kan ikke være langt fra virkeligheden, at den fremragende netværkskultur resulterer i at svare på internetalderen, hvordan man bruger nye midler at kommunikere for at udvide den fremragende akademiske opnåelse af dette vigtige problem, vil de fremragende netværkskulturresultater ikke reducere de akademiske standarder.

Zhejiang University sagde, at netværkskulturen er fremragende online kultur originale værker, cod opmuntre og lede divisionen til at opnå et højt niveau af resultater. Skolen håber aktivt at udforske og prøve på dette område og i det specifikke arbejde, der skal udføres. For at opfylde “tilgangen” i de grundlæggende betingelser for resultaterne af Erklæring fra Ekspertkomitéen om at søge sandhed fra fakta, streng videnskabelig indstilling, opretholde de alvorlige akademiske traditioner, akademiske normer og akademiske standarder for streng gennemgang for at se om det kan vurderes som de tilsvarende akademiske resultater.

Afbrudt

Zhejiang universitetslærere og studerende

er meget udenfor at læse uden for sammenhæng

for “foranstaltninger”, sagde en Zhejiang Universitetslærer, at indførelsen af ​​denne bestemmelse Det er ikke nok at tænke, noget forhastet, men udgangspunktet og motivationen er godt. Samtidig er fortolkningen af ​​omverdenen meget ekstrem, mange er ude af kontekst.

“tilgang” er ikke at sige, at den røde tråd kan identificeres som et akademisk papir, henviser til de sociale spørgsmål om offentlige anliggender har en undersøgelse, har dybtgående indsigt i artiklen, hvis den nye medieplatform for at skabe et stort samfund indflydelse, og journalpapirer kan være “Læreren sagde.

Efter hans opfattelse er” tilgang “at tilskynde lærde til at lyde i den nye medieplatform, ikke begrænset til en lille kulturkreds. Akademiske tidsskrifter er små minoritetskommunikation, Hvis det er i netværket, den nye medieplatform for offentlige anliggender, sociale spørgsmål lyder og har en betydelig social effekt, er dens sociale udbredelse bredere, højere end de akademiske papirer, bringe mere sociale fordele overflow.

“Hvad er værdien af ​​noget, hvis det ikke spredes, hvad er værdien af ​​det? Værdi opnås i kommunikationsprocessen, iden nuværende æra, udbredelsen af ​​den bredere jo bedre. “Han sagde.

Zhejiang University of a humaniora og samfundsvidenskab klasse af professionelle studerende fortalte reportere, at humaniora og samfundsvidenskab for de professionelle, akademiske resultater er forholdsvis vanskeligt, i de akademiske tidsskrifter, der er udstedt vanskeligere, de nye regler til en vis grad afhjælpes Akademisk pres. Og hvis netværket er udstedt et dokument kan identificeres som faglige resultater, så find et job i cv også se bedre ud.

Journalister bemærkede, at Zhejiang University svar på dette spørgsmål, “tilgang” har til formål at udforske de humanistiske og samfundsvidenskabelige forskningsresultater viser diversificering. ovennævnte humanistiske og samfundsvidenskabelige sciencesIndustry studerende sagde, at hans faglige mere vægt på praksis, er mange studerende også engageret i deres egen offentlige navn, for dem, er at gøre er deres resultater, i virkeligheden, med de akademiske afhandlinger er de samme.

Videnskab og ingeniørstuderende siger, at de er endnu mere tilbøjelige til at offentliggøre papirer på tidsskrifter, patentansøgninger og andre former, men de nye regler for de studerende til at give en ny mulighed, intet er ikke godt, uanset hvilken måde, dette er en manifestation af deres egne evner og bevis.

netværket platform

for det akademiske artiklen Brush vil fjerne behandlingen

“tilgang”, at “større netværk kommunikation” betyder, at arbejdet er ikke mindre end 10 mainstream medier og sin hjemmeside, “to mikro-end” og vigtig kommerciel hjemmeside og dens “to mikro-end” udgivet, reproduceres, WeChat offentlige arbejder publiceret, ikke mindre end 100.000, overskrifter udgivne værker, læse mængden af ​​ikke mindre end 400.000.

Bruger foreslog, at der vil være nogen buy flow, læse mængden af ​​læsning situationen? Hvordan vil det være under opsyn?

I denne sammenhæng, idet den “tilgang” identificeret som det centrale niveau aviser, tv-nyheder medier, en af ​​de “Global Times” WeChat på 16. udstedte et dokument, sagde, at i globale gange WeChat gjort det nemt at komme Prøv standarden, Global Times “10 millioner +” er ikke svært, men forbudt læsning for videnskabelige artikler, en gang fundet til at slette den mængde børste til at slette artiklen

Hvordan gode online kulturelle præstationer identificere. ?

(a) offentliggjort i “Folkets Daily”, “Guangming Daily” og “Qiushi” magasin, og dannelsen af ​​de store netværk kommunikation fungerer, kan erklæres som svarende til den hjemlige myndighed i akademiske tidsskrifter udgivet . (2) i det centrale niveau aviser, tv-nyhedsmedier offentliggjort eller udsendt, og dannelsen af ​​et større netværk af kommunikation værker i den centrale medier websitet og dets “officielle microblogging, officielle WeChat, den officielle mobil custo merer (Herefter kaldet “to mikro-end”), andre mainstream medier og sin hjemmeside, “to mikro-end” og vigtige business portal og dets “to mikro-ende” udgivet, reproduceres, og har en betydelig indvirkning på dannelse af et større netværk Formidling af værker, som de provinsielle og ministerielle niveau valg af net kultur uddeler værker kan erklæres som svarende til den hjemlige akademiske tidsskrifter udgivet (3) i det centrale niveau aviser, tv-nyhedsmedier offentliggjort eller udsendt, og den. dannelse af netværk kommunikation fungerer, og i den centrale medier hjemmeside og dens “to mikro”, andre mainstream medier og sin hjemmeside, “to mikro-end” og vigtige business portal og dets “to mikro-ende” udgivet, gengivet og har en større effekt, dannelsen af ​​et større netværk af værker af Undervisningsministeriet og den provinsielle forvalt

major, hvordan spredes det større netværk?

(a) større netværkskommunikation:

arbejder med mindst 20 mainstream medier og dets hjemmeside, “to mikro-end” og vigtige kommercielle websteder og dets “to micro-end” publiceret Reprinted.

(2) større netværkskommunikation:

værker er ikke mindre end 10 hovedmedier og dets hjemmeside, “to mikro-ender” og vigtige kommercielle hjemmesider og dets “to mikrotalte antal læsninger virker ikke mindre

Online artikel i evalueringen Zhejiang Universitet i ikke-individuelle tilfælde

fremragende netværksartikler til videnskabelig forskning , Zhej

Som undervisningsministeriet i 2013 for at udføre campus netværkskultur konstruktion special pilot skole Shanghai Jiaotong University bemærkede reporteren, at “Shanghai Jiaotong University ideologiske og politiske arbejde briefing [2017 ] Nr. 16 “nævnt i piloten Vil være fremragende netværkskultur i propaganda ideologisk arbejde cadre jobtitel evalueringsbetingelser. Ifølge medierapporter har nogle gymnasier og universiteter i Shanghai længe været standard som grundlag for evaluering af lærernes arbejde Derudover i 2013, undervisningsministeriet “på campus netværkskultur opbygning af pilot arbejdet i meddelelsen” sagde, at udviklingen af ​​fremragende netværk af artikler i de videnskabelige forskningsresultater som et job (titel) evalueringskriterier Vejen. I september 2015 offentliggjorde Undervisningsministeriet “Udtalelser om Strengdirigering og forbedring af opførelsen af ​​ideologiske og politiske arbejdsenheder i kollegier og universiteter “og undersøgte aktivt oprettelsen af ​​fremragende netværksartikler med hensyn til videnskabelig forskning og evaluering af jobtitel. Identifikationsmekanisme.

I årets ministerium Undervisningsministeriet udgivet 2017 arbejde point, endnu engang nævnt: at fremme den fremragende netværk kultur i videnskabelige forskningsresultater, job titel (titel) vurdering, evaluering og evaluering betingelser

Akademiske præstationer Presserende behov for tredjepart. procedurer akkreditering

Chinese Academy of Educational Sciences forsker Chu Zhaohui sagde, hvor dokumentet er kun en form for problemer, faglige resultater, der presserende behov for at løse, er at etablere en uafhængig, professionel tredjepart akkrediteringsprocessen.

Han sagde, sådan asit er en misforståelse, at den akademiske præstationer er værd i aca vejle tidsskrifter end i de nye medier i nettet. Med akademiske tidsskrifter for at vurdere den faglige værdi af denne sag i sig selv ikke flyve, hvis en person har en dyb ideologisk dybde af faglig vision, uanset hvilken måde ydelsen er værdifuld, så den omfanget af anvendelsesområdet til at udvide, selvfølgelig, kan ikke gå til en anden ekstrem, Baseret på mængden af ​​læse, læse mængden af ​​artiklen for at måle den faglige værdi. der er behov for en professionel tredjepart akkrediteringsproces, vurderingen af akademiske resultater, anonym behandling af artiklen, vurderingen af ​​den offentlige mening, med en rimelig anerkendelse af de faglige resultater identificeret.