Yang Zhenning blev født i 87 år til at autoritative tidsskrifter nægtede at blive betragtet som bedrager

Yang Zhenning 87 år gammel til tidsskriftets autoritet blev afvist, blev anset for bedrageri

svingende journalist Wang Yingying

Yang Zhenning. For 8 år siden var den berømte fysiker, Nobelpristageren Yang Zhenning var bekendt med sin internationale journal “Physical Review Letters” Fysisk Review Brev blev afvist, skiftet til “China Physics Express” udgivet – dette I de senere år har den nylige professor i fysik ved Tsinghua University, “Chinese Physics Letters” redigeret af Zhu Bangfen, “Efter Yang Zhennings tilbagelevering lavede fem bidrag” og endnu en gang nævnt. I 2013-publikationen “Udvalgte papirer fra Chen Ning Yang II: Med kommentarer” nævnte Yang Zhenning denne gang, at han følte “sjov og urolige. “I 1960’erne, 1970’erne og 1980’erne offentliggjorde jeg en række artikler om” Physical Review Letters “, hvoraf nogle var ganske vigtige og velkendte. På det tidspunkt var” Physical R eview Letters “Redaktionelle politikker og praksis er hensigtsmæssige og effektive, men nu internetalder med pdf, tex og andre værktøjer, men det er ikke så godt som før.” Yang Zhenning skrev i bogen og knyttet til deres egen og ” fysisk kommentar Express “redaktør af de to runder af postudvekslinger.

juni 2009, da han var den 87-årige Yang Zhenning til” Physical Review Letters “indsendelse, papiret afsluttet af ham. Fordi i mange år kontaktede ikke “Physical Review Letters”, han lavede en kort beskrivelse af indsendelsen, de har været i 1967 og 1969 om rollen som 1-dimensionelle delta-funktion offentliggjorte artikler. “Nu tager jeg dette nye papir tilbage til dette område . Yang Zhenning skrev i brevet.

På det 1-dimensionelle δ-funktions udelukkelsespotentiale gjorde Yang Zhenning et vigtigt arbejde. I 1967 fandt Yang Zhenning that fermion quantum multibody problem i 1-dimensionale potentiale δ-udelukkelse kan omdannes til en matrix ligning, som kaldes Yang-Baxter ligning, og den relaterede papir offentliggjort i “Physical Review Letters”. I 1969 Yang Zhenning og hans yngre bror Yang Zhenping skubbede boson problem i en-dimensionelle delta potentiel funktion udelukkelse til den endelige temperatur. Relaterede artikler publiceret i “Journal of Mathematical Physics”.

Men Yang Zhenning dette nye arbejde har ikke været “fysisk kommentar” for at modtage. Mere end en måned senere, et peer korrekturlæser hævdede, at indgåelsen af ​​den nye arbejde, der allerede indgik i det papir offentliggjort i samme navn (dvs. Yang Zhenning) i 1967. “jeg gør ikke vide, om det er sjovt eller fornærmet, “skrev Yang Zhenning, der mener, at peer reviewer ikke læste titlen, abstrakt og indhold af hans nye arbejde.

To dage senere, tilbagemeldingen fra en anden peer reviewer begyndelsen af ​​feedback er Yang Zhenning forbi arbejdet bekræftet, roste sin analytiske evne er “legendariske”. For det nye arbejde sagde peer reviewers at ifølge ham / hende er konklusionerne korrekte, men at dette ikke er hensigtsmæssigt offentliggjort i “Physical Review Letters” på grund af “manglende bred interesse” og “mangel på ny fysik.”

Efterfølgende svarede Yang Zhenning på tidsskriftet, som var “meget meget mærkeligt” om to modtagne kommentarer. Yang Zhenning at den første kommentator ikke seriøst se på hans nye arbejde, så der ikke finde det nye arbejde er helt forskellig fra udstedelsen af ​​papiret 1967. til feedback på den anden kommentator, Yang Zhenning foreslog at læs begyndelsen på den nye baggrund og slutningen af ​​slutningen af ​​konklusionerne, og meget ros indholdet af korrekturlæsernes udtrykte forvirring.

Til Yang Zhenning svar, “Physical Review Letters” sagde behovet for mere detaljeret tilbagevise. “Det er selvfølgelig en arrogant, bureaukratisk forenet format brev.” Yang Zhenning skrev.

vende, vil Yang Zhenning være artikel til “Kina Physics Letters”, og i næste måned (September) med succes udgivet.

“hans forskningsartikler primært til det kinesiske Physical Society hører til” Kinas Physics Letters “(CPL), med praktiske tiltag til at udtrykke Mr. Yang værdier: værdien af ​​en akademisk præstation er ikke Svarende til offentliggørelsen af ​​impact factor “Zhu Bangfen skrev:”. Som CPL redaktør, jeg kan ofte modtage Mr. Yang på 11-12 pm sendt en e-mail, som en moden gammel videnskabsmand, Mr. Yang “

fra “Valgte Papers af Chen Ning Yang II: med kommentarer”, Yang Zhenning , 2013. Kilde: Science Network Hunan University professor Liu QuanHui

.