Videnskab og teknologi stor kaffe platform søger midler til at tilskynde flere unge forskere

“2012 til i dag, Kinas bedste universiteter på belønning af unge talenter og lønninger skal mindst firedoblet.”

penge barn hjerte

September 16, da Shanghai var Tidlige efterår smuk solnedgang farvet guld, en fuld af strålende farver af videnskab og teknologi industri sværvægter priser i Shanghai afsløret.

Fudan University Guanghua gulvet i foredragssalen klart oplyst, her er indvarslede den videnskab og teknologi Foundation (herefter benævnt “søger Fonden”) gæster og 2017 vindere.

Ikke kun det, men også medlemmer af “Søger House”, herunder professor i Kina Universitet for Videnskab og Teknologi, chefforsker af Quantum Satellite Mr. Pan Jianwei og hans team, og direktør for Institut for Neurovidenskab, kinesiske videnskabsakademi er sjældne på hverdage, “store kaffe”.

den mest sværvægter karakter er den ældre generation af forskere, som har gjort fremragende bidrag til fremskridt og udvikling inden for videnskab og teknologi i Kina: Den ene er “to bomber og en stjerne”, og den anden er nobelpristageren, Den berømte fysiker Yang Zhenning

95 år gammel Yang Zhenning stående tale

Yang Zhenning og Sun Jiadong søger grundlaget for konsulenten. nu de to gamle mennesker er kommet til den ældste aldersgruppe, men stadig på krykker, i den assisterende arm ned til snuble ind i hallen.

det er anden gang Fudan University var Fondets Award Ceremony. Fudan University præsident Xu Ningsheng indført fra 1994, Fudan University, 19 forskere har søgt grundlaget for sponsoratet, disse vindere er nu blevet Fudan University-relaterede discipliner leder i 1994, den godt -. kendt iværksætter Chazhi folk oprettet i Hongkong, gennem awad inden for videnskab og teknologi resultater af kinesiske forskere, førte folk til at støtte videnskabelige og teknologiske forskning først.

ti år siden, søn af chagi mennesker tog titlen på formanden for fundamentet. Han sagde: “Kina er blevet et stort land, den næste retning er at blive en stærk magt, og teknologien har spillet en central role.We er glade for at se den aktuelle fond mere og mere, er fundamentet vil fortsætte med at gøre deres egne Så at udviklingen af ​​Kinas videnskab og teknologi. “

Den 95-årige Yang Zhenning fra begyndelsen af ​​oprettelsen af ​​instituttet er konsulent siden begyndelsen. Da prisuddelingen nærmede sig slutningen, var han om at debutere finalen, forberedte ældrepersonalet en stol.

Yang Zhenning iført en blå jakke, i armens personale under det langsomme trin. Men han gik ikke til scenen af stol, men ind i den venstre side af spe

står i Guanghua gulvet forelæsning hall, Yang Zhenning mund clear, ord sonorøse, hans ret til hans fundament med fundamentet.

sagde han “jeg deltog fra starten søger Mr. Cha Chi Ming Foundation i begyndelsen af ​​1990’erne, som er den sværeste af reform og åbning af Kina, besluttede han at donere stærkt for at hjælpe Kina Videnskab og teknologi udvikling ..”

Traced tilbage til instituttet er de tidligste finansierede kinesiske forskere, sagde Yang Zhenning, at på grund af den langsigtede levetid i San Francisco Bay Area, University of California i Berkeley, University of California, San Francisco, bekendt med, så hans første bidrag til det videnskabelige samfund er University of California, Berkeley, professor Chen, professor, herunder kinesiske forskere i 2005, Chen blev født i “Year of the Year”, skrev :. “Reward resultaterne af mennesker og dyrke den næste generation er en vigtig opgave at fremme videnskab, jeg synes sidstnævnte er særlig vigtigt, et lands teknologi Uddannelse, at gøre det selv, kan ikke overdrages til andre lande. “” Kina er en stort land må vi have en række talenter inden for videnskab og teknologi for at kunne klare den fremtidige situation. “Chen sagde.

Chen er Yang Zhenning-lærerens legeme.” Jeg først deltog i instituttet er rådgivende gruppe af instituttet, er provinsens krop at anbefale Mr. Chen Zhen. “Yang Zhenning på publikum og læreren sagde:” I første omgang vil vi diskutere det første møde, hvilken metode kan hjælpe udviklingen af ​​videnskab og teknologi i Kina, så Zha Jimin og hans familie samt flere af vores konsulenter var enige om, at det første, vi bør gøre, er at give Kina et stort bidrag til årsagen til en række yuan-ærepriser, så AF ew år siden at vinde, er at forbedre Kinas internationale status Det første år med prisen er i Diaoyutai, men også fordi den kinesiske regering søger etablering og udvikling af Foundation er meget støttende. “

søger Fonden er etableret mere end 23 år, Yang Zhenning Sagde han kun gået glip af en prisuddeling. “Ifølge min personlige erfaring og Fonden for mere end 20 års udvikling, jeg dybt værdsætter, at denne proces afspejler udviklingen af ​​Kinas egen teknologi og unge forskere inden for international forskning er nu efterhånden opnået status. “Yang Zhenning sagt.

om aftenen af ​​året, de” Søger Enestående Scientist Award “i 2017 blev tildelt professor Chen Shiyi ( Engineering) i Southern Science and Technology University og professor Xie Xiaoliang fra Harvard University og PekingUniversitetet (Life Sciences og medicinske områder). Chen 11 er en velkendt videnskabsmand Zhou Peiyuan studerende, den internationale top væske fysiker, er også en af ​​grundlæggerne af den internationale gitter Boltzmann numerisk metode. Xie Xiaoliang er bornInterdisciplinary internationalt førende, hvis hold arbejde i Kina, har gjort hundredvis af nyfødte med held undgå deres forældres enkelt gen genetisk sygdom.

’søger videnskab og teknologi kollektive award præstation’ tildeles det kinesiske videnskabsakademi ris molekylær genetik Li Jiayang hold. i tillæg er der 10 fremragende unge forskere vandt 2017 “er den fremragende unge forskere Award”.

Tsing Yi University vicepræsident Shi Yigong fire år siden for at deltage i Fonden er en konsulent. Han sagde, at det bidrag, som Fonden er meget stor, selv uden for rammerne af den konventionelle.

“Fonden selv er en privat velgørende fou ndation, men før i tiden kun 23 år finansieret en lang række fremragende forskere, fra de udestående forskere tildeler unge forskere, antallet af vindere har mere end 300. Jeg tror, ​​det er en meget lille tal, men den store bidrag til udvikling af kinesiske videnskab. “sagde Shi det.

fra 1995 til 2001 Fonden er i alt 120 unge forskere award, blandt dem fødslen af ​​et dusin universitet opdragsgivere, snesevis af akademikere, blive rygraden i er særlig vigtig for Kina, som er i den højtudviklede periode af videnskab og teknologi kinas videnskab og teknologi

Tiltrækning af unge videnskabsmand talent -. af denne grund har fonden suspenderet “Outstanding Young Scholar Award” i 2001 for en fuld 12 år, i 2012 for at gøre en stor beslutning at genstarte prisen.

“Dette er i høj grad stimuleret den indenlandske instdet siger, at de følger grundlæggelsen af ​​instituttet for at belønne unge forskere. “Shi sagde, at” 2012 til nutid, vores førsteklasses universitetspris for ung talent og løn skal mindst firedoblet. “

Over I fire år har instituttet tildelt 39 udestående unge mennesker, hvoraf nogle er blevet verdensberømte forskere. For eksempel offentliggjorde i begyndelsen af ​​september den “fremtidige videnskabspris” -vinder, professor Xu Chenyang i Peking Universitet, også 2013 vinder, der kun er vinderen af ​​Young Scholars Award. Om få år har han gjort et verdensberømt bidrag.

Med udviklingen af ​​Kinas økonomi og ønsket om videnskabelig og teknologisk innovation er et stort antal private Som Shi Ji Gong nævnes fremtiden for videnskabspriser. Prisen blev oprettet i januar 2016, er Kinas første af forskere, iværksættere, medsponsoreret af den private sc “Nobelprisen på kinesisk niveau”. Bonussen kommer fra donationer fra 12 iværksættere.

På nationalt plan siden implementeringen af ​​”tusindvis af mennesker” i 2008 blev antallet af talenter indført ved Undervisningsniveauet i vores land har mere end 20 gange det samlede beløb, der blev introduceret i de foregående 30 år. I 2016 returnerede kinesiske studerende mere end 2,65 millioner, omkring introduktionen af ​​højtstående talent på 54.000 mennesker.

Selvom regeringens og private midler mere og mere, men de første finansjournalister i kontakt med unge forskere lærte at samfundets opmærksomhed på unge lærde stadig ikke er nok. En person, der deltog i den fremtidige videnskabsprisudsendelse, fortæller den første økonomiske: ” På nuværende tidspunkt er den fremtidige videnskabspris kun den bedste talentfest. “Men det forstås, at det er blevet foreslået for mereunge forskere til at give mere givende mekanisme.

Søger instituttet til at genstarte Enestående Young Scholars Award, er også klar over behovet for mere støtte til de unge. I dag, med udviklingen af ​​de første klasse universiteter, Fonden er finansieret af Fonden fra den oprindelige Peking Universitet, Tsinghua, Fudan University, Shanghai Jiaotong Universitet, Zhejiang University, Kina Universitet for Videnskab og Teknologi og Peking Union Medical College og andre syv universiteter udvides til 11 sidste år, Wuhan University, Huazhong University of Science and Technology, Zhongshan University og Nanjing Universitet og andre kendte colleges og universiteter.

Fudan University ph.d.-vejleder, unge forsker professor Lan Fei 2008 Harvard Universitet Institut for celle udvikling biologi doktorgrad, i det Forenede stater Constellation Pharmaceutical (Constellation Pharmaceutical) at udføre innovativ epigenetisk tran . Sformation af arbejdet

Ved udgangen af ​​2012, han trådte tilbage fra den amerikanske holdning, fuld tid ansat på hans alma mater Fudan University Blå Filippinerne på den første finansielle reporter sagde :. “Bare kom tilbage, den arbejde af behandlingen og USA har et stort hul, men de seneste to år er blevet væsentligt forbedret. “