Hvornår kan jeg spille en mobiltelefon? Eksperter: ikke dårlig teknologi, kun dårlige penge

<123

Tilsvarende ledelses- og brugspolitik.

Når flyet kan afspille en mobiltelefon?

“ting er en god ting, men ikke en regel ud, kan du flyve med fly i morgen, er der en lang vej at gå.” nationale Air Traffic Control Ny navigationssystem Technology Laboratory Dr. Xie Jindong I et interview med videnskab og Teknologi Daily reporter sagde.

Brugen af ​​elektronisk udstyr i fly har været meget almindeligt i fremmede lande, men stadig telefonen til at lukke. Kinas civile luftfart til denne strenge kontrol, men også hovedsageligt på grund af overvejelserne af driftssikkerhed. “Med hensyn til elektronisk udstyr er telefonen på flysikkerhedsproblemerne mere sandsynlige.” Xie Jindong sagde.

Xie Jindong introducerede den eksisterende mobiltelefon kommunikation er det såkaldte mobile kommunikationssystem, der er behov for at sende et signal basestation, men nu flyets kabine endnu ikke er udstyret. Hvis du ikke slukke for telefonen eller ring, du har brug for telefonen til at bruge den maksimale effekt for at finde basestationen, som let føre til individuelle arbejdsstationer abnormiteter i mobiltelefonen til at producere skadelig interferens signal. Aircraft kommunikation og navigationssystem til at modtage hundredvis af kilometer væk fra signalet, systemets følsomhed Teknisk set er der ikke meget svært at kalde flyet på flyet, teoretisk set på flyet for at tilføje en mobil basestation kan opnås. “Xie Jindong sagde, at den mikrocellulære base station effektivt kan styre flyet på passagertelefonen Signal transmission power, for at løse det potentielle rodproblemer. Vanskeligheden ligger i, hvordan man bruger den mikrocellulære basestation og det jordbaserede kommunikationsnet for at opnå bredbåndsforbindelse. Den eksisterende løsning er hovedsagelig brugen af ​​satellitkommunikationskredsløb, men prisen er høj,

Xie Jindong, som kan udvikles ved hjælp af standard 5G mobilkommunikationssystem, forventes direkte at opnå fuldstændig dækning af luften over ruten for at opnå flyet

Afdeling for Civil Aviation Flight Standards Vicedirektør Zhu Tao sagde: “For et par dage siden vil” den femte større revision af offentlig luftfartsselskabs luftfartøjsoperations certificeringsregler “frigives, implementeres fra oktober 2017. “Det er denne regel, der giver flyselskabet mulighed for at bruge bærbart elektronisk udstyr til at give flyselskabet beslutningen.

Tec hnologi Daglig reporter om dette spørgsmål kalder den relevante person med ansvar for Air, den officielle sagde, har endnu ikke modtaget et officielt dokument, der skal modtages efter de officielle dokumenter, virksomheden vil organisere det relevante personale specifikt til test og evaluering.

Mange omkostninger har større risiko, som f.eks. Flyet til at ændre flyet vil få enorme økonomiske tab. “Personlig følelse kan være i nogle specifikke ruter på piloten.” Xie Jindong sagde.

Xie Jindongs opfattelse er: “Sammenlignet med mobiltelefonen lancerede flyselskabet en relativt lav tærskel for internet-tjenester, WiFi-servicenetværkets sikkerhed og stabilitet er forholdsvis let at opnå.” fly i Kina på end af året for at opnå kommerciel.Men i øjeblikket er Kinas luftbårne WiFi gratis, er der ingen profit punkt at blive den største hindring for den nuværende fly WiFi business.China Civil Aviation Management Institute Professor Zou Jianjun sagde, luftbårne WiFi fremme, Der er ingen tekniske hindringer, kun de økonomiske vanskeligheder.

(Science & Technology Daily, Beijing, 19. september)