Fu Wei fem satellit tilbage til den første gruppe af fotos ude af fokus? Taiwan Videnskab og Teknologi Department svar

Ifølge Taiwans “Central News Agency” rapporterede, at for medierne rapporterede, at Taiwans “Fu Wei V” satellit tilbage til den første gruppe af fotos af frygt, frygt for fejl, Taiwans myndigheder videnskab og teknologi sektor i dag sagde, at den nuværende billedoptagelse, komprimering er i overensstemmelse med forventningerne, men fokussystemet er ikke som forventet, den indledende analyse kan være telemetri kameraets brændviddeforskydning. For medierne rapporterede, at den første serie fotografier, der blev returneret af Fu Wei V-satellitter, var helt ude af fokus, frygt for handicap, afholdt Taiwan Department of Science and Technology Department en pressekonference den 19. for at forklare. Kilde: “Central Agency”

koster op til NT $ 5,6 mia., er også den første af Taiwan regionen fuldstændig uafhængig forskning og udvikling af optisk telemetri satellit “Fu Wei fem” lanceret i august succes. Men ifølge Taiwans “Liberty Times” rapporterede, at Fu Wei V “den 7. september tilbage den første serie af telemetribilleder er sløret, fjernkalibrering er stadig ingen forbedring, satellitkamerafunktion frygter” deaktiveret “.

针对有媒体报道福卫五号卫星传回的首批照片全失焦、恐失能,台湾当局科技部门19日召开记者会对外说明。图片来源:“中央社”
Det blev rapporteret, at de første fotos, der blev returneret af nr. 5-satellitten fra Fu Wei, gik tabt og ikke kunne gå tabt. Taiwanes myndigheders videnskabelige og teknologiske afdelinger afholdt en pressekonference den 19. for ekstern forklaring. Kilde: “Central News Agency”

Taiwans myndigheder videnskab og teknologi sektor sagde, at Fuwei fem siden 25. august efter lanceringen, det vil sige af “National Research Institute” rumcenter for funktionelle test, trin for trin at undersøge færdiggørelsen af ​​den hjemmelavede instrumenttest og den 8. september for at åbne telemetrykameraet til jorden for at tage billeder, blev billedet succesfuldt vendt tilbage til jorden ved hjælp af billedbehandling af rumcenteret.

Teknologiavdelingen påpegede, at den nuværende billedoptagelse, kompression er designet, men fokus systemet er ikke som forventet, ifølge foreløbigeanalyse, kan telemetri kameraets brændvidde forskydes. Er i øjeblikket på telemetri-billedsystemets indstillingsfokus synkroniseres rumscentret også i jorden for at gøre den fysiske simuleringstest, forsøge at forbedre bildekvaliteten på fjernbetjeningen.

For medierapporterne, Space Center, før lanceringen af ​​satellitter i Taiwan, minedrift i CMOS fjerntestningstest, fandt man, at der er problemer med billedet, en anden sagde at rumcenteret i lanceringen af Satellit før den sparsomme I CMOS-kalibrering, som førte til ulykken. “Teknologiske afdelinger understregede, at den faktiske situation ikke er konsekvent.

Videnskab og Teknologi afdeling forklarede, Fu Wei V tilbage til billedet med striber, fordi hver chip er forårsaget af forskellige sensorer, kan brugen af ​​billedbehandlingsteknologiprogram være egnet til at kompensere for korrektion og vil ikke påvirke billedklarheden. “Space Center” før lønnen ch af den relevante kompensation for at beherske vejen, er der ingen “forsømmelse af CMOS-kalibrering” -situationen.