Den første gruppe af sjældne sygdomslande vil blive introduceret: foretrukket behandling af sygdom

“Der er i øjeblikket mere end 7.000 sjældne arter er kendt i verden, og antallet af berørte mennesker er mere end 300 millioner. Den diagnose og behandling af sjældne sygdomme er langt bagefter almindelige sygdomme. Kun 5% af patienterne have medicinsk behandling, men de fleste af disse omkostninger er ekstremt høje, de fleste patienter er uudholdelig. “

for nylig afholdt i Beijing, den 12. internationale symposium om sjældne og lægemidler til sjældne sygdomme og det 6. Kina sjældne sygdomme Summit Forum, Peking Union Medical College Hospital vicepræsident Zhang Shuyang oplyses ovenstående data.

State Food and Drug Administration Drug Evaluation center, en højtstående dommer er yderligere tilføjet Zhang Jie, “mere end 7.000 slags sjældne sygdomme har en specifik terapeutisk effekt af kun 400 slags 500 slags narkotika. Kinas opført mindre end 20%, det store flertal af importerede lægemidler. “

heldigvis Kinas sjælden sygdom narkotika godkendelse import hastighed er accelerati ng, er også blevet indført de relevante støttepolitikker ifølge Zhang Jie indført, er der mere end 130 slags sjældne lægemidler i landet blev godkendt.

Ifølge Zhang shuo Yang introduktion, den officielle definition af første parti af sjælden sygdom mappe er også ved at blive undersøgt, herunder mere end 100 slags sygdom, så de relevante sjælden sygdom narkotika godkendelse import og sygesikring betalinger eller vil gavne.

mappe prioritet i behandling af sjældne sygdomme

7000 slags sjældne sygdomme, vil den officielle bibliotek omfatter som, at overholde hvilke kriterier, hvorfor så ikke en engangs-indkomst liste?

Zhang Shu Yang udtrykt, i den første mappe indeholder omkring 100 slags sjældne sygdomme, og fremtiden for sygesikringsforsikringer i forbindelse med i det mindste har en vis måde at løse (patientbyrden er for stort problem), “ellers forgævesdage, rører jorden Zhang Yi også understregede, at revisionen af ​​sjældne lægemidler skal overveje forekomsten af ​​sygdom, sværhedsgraden, narkotika tilgængelighed, grundlaget for udenlandske notering og Kinas lægepraksis osv

& lt; 123.

på nuværende tidspunkt er der ingen officiel definition af sjældne sygdomme og relevante love og regler i Kina.

på nuværende tidspunkt er der ingen officiel definition af sjældne sygdomme i Kina og de relevante love og bestemmelser . & gt; National Food and Drug Administration narkotika i center for biologiske produkter klinisk afdeling minister Gao Chenyan udtrykte også forvirring 😕 sjælden sygdom mappe hvordan man kan udvikle sjælden sygdom medicin og orphan drug er det samme Hvad er det tilsvarende interval

Vi håber, at sundhed management afdeling udsendt en liste over sjældne sygdomme, at de kliniske behov fortælle os Blandt de forskellige politikker, der er ingen ord for ‘forældreløse’, og alle politikker er sjældne lægemidler. Bu t i den ende, der er sjælden sygdom? “I selve driften, da den ovennævnte del af det ledende princip er endnu ikke blevet raffineret, og fordi den officielle definition af” “er endnu ikke fastslået,” orphan drug som medicin er orphan drug “Forudsætninger er stadig et problem, og prioriteres” prioritet “er mere undvigende.

” ingen stat, ingen officiel sygdom definition, ingen nationale politiske støtte, næsten ingen sundhed forsikringskrav. Zheng Weiyi, formand for Nanjing Connaught Pharmaceutical Technology Co Ltd, der var ekspert i det nationale “tusinde Talenter Program”, der er beskrevet status af “forældreløse” i Kina i et interview med bølgende nyheder.

det er på baggrund af dette, denne sjældne sygdom officielle vejviser udvikling, vil have prioritet i behandling af sjældne sygdomme.

orphan drug Medicare betalingstadig at blive brudt

“sjældne forskning og udvikling Omkostningerne er 25 gange de almindelige lægemidler, så mange stoffer desperate sygdom narkotika.” Social og økonomiske forhold, markedsadgang og betaling politikker er de centrale faktorer, der afgør, om en patienten kan få en terapeutisk stof. “

Nogle patienter på grund af den økonomiske byrde er for tung til at opgive medicin.

til farmaceutiske virksomheder, forældreløse kan ikke indgå i den sygesikring, hvilket betyder, at markedet mere den lille mængde forsknings- og udviklingsomkostningerne er vanskelige at komme sig, og urentabel.

Qingdao Social Insurance Research Association, vice president og generalsekretær Liu Junshuai påpegede, at Kinas sjældne beskyttelse sygdom er et punkt-lignende gennembrud, men også der er ingen komplet gennembrud i dybden, såsom sjældne sygdomme i konceptuelle t, definition, bibliotek, juridiske og epidemiologiske data og andre basale dele, ikke opnåede en breakthrough.Second, hele sikringssystem, herunder sygesikring, nødhjælp, velgørenhed, er ikke Dannelsen af ​​en steady state struktur, kun en del af den lokale gennembrud, kun en del af den lokale gennembrud i sygdommen, kun nogle af den lokale del af patientens organisation nogle gennembrud.

Liu Jun-shu anbefales, sjælden beskyttelse prioritet sygdom praksis, skal først udvælges til opnå en stærk følelse og nem at betjene sager, opførelse af national behandling center med fokus på sygdommen Diagnose, fra tilgængeligheden af ​​lægelige ydelser til start; kan helbrede sjælden sygdom behandling, der fokuserer på beskyttelse af narkotika, fra forældreløse kan betale for at starte; ildfaste sjældne sygdomsfordele med fokus på omfattende beskyttelse, fra den fulde livscyklus sikkerhed til at starte; Klinisk epidemiologi af undersøgelsen, fokusering

Tidligere har de relevante afdelinger gentagne gange for udstedelsen af ​​”lægemidler til sjældne sygdomme”.

123> Gao Chenyan sagde, at staten i 2015-2017 indførte en række politikker for at fremme innovativt medicinsk udstyr til udkastet (nr. 52-55 bulletin) i håb om at fremme forskning og udvikling af sjældne sygdomme. 55, kan ansøgeren i forbindelse med anvendelse af lægemidler, der er anført i ansøgningen, også indsende forsøgsdata for at søge beskyttelse. På begge er tilhørende det innovative lægemiddel og er en sjælden sygdomsmedicin, børns specialmedicin, der er givet 10 års databeskyttelse periode er et sjældent nyt narkotikabehandlingsmedicin, børns specialmedicin, givet 3 års databeskyttelsesperiode.

Medicare-betalinger er stadig vanskelige.

123> 123> 123> 123> 123> 123> 123> 123> 123> 123> 123> 123> 123

Fremtiden vil sandsynligvis ligner Zhejiang, Shanghai og andre steder som en prøve, som den lokale først skal udforske.

The møde afslørede også en anden god nyhed om, at verdens første lægemiddel til behandling af C-type menopausal sygdom (NPC) MacGeda kapsler Ze Weicai, vil være global Den laveste pris i Kina.

“laveste pris” for omkring 30 millioner om året, men i det mindste “ikke-stofligt tilgængeligt” dilemma vil snart blive løst.